cloud1 cloud2 cloud3 cloud4 cloud5
cloud6 cloud7

Sledujte aktuální dění na našem Facebooku

Vážení milovníci dobrého rumu a dalšího skvělého pití z celého světa, nenechte si ujít novinky z prostředí naší firmy. Reporty z akcí, zajímavosti, videa a mnoho dalšího můžete sledovat na našich facebookových stránkách www.facebook.com/rumako.cz. Budeme rádi, pokud se také stanete našimi fanoušky. Děkujeme za podporu! Váš Rumako team!

Nový showroom - firemní prodejna

Vážení zákazníci, jsme přestěhováni! Přijďte nás osobně navštívit do naši podnikové prodejny RUMAKOshop na adrese Lidická 1, Praha 5. Najdete zde také showroom s kompletním portfoliem našich značek, čerstvé novinky i osvědčenou klasiku, vše můžete ochutnat v naší degustační místnosti na soukromé řízené degustaci. K dispozici je Vám náš odborný personál, připravený zodpovědět Vaše otázky každý pracovní den od 9:00 do 18:30. Těšíme se na Vaši návštěvu! Oficiální dovozce prémiových rumů Oliver & Oliver, Ginů, Vodky, doutníků,... RUMAKO s.r.o.

Navštivte nás Na Valentince

Kousek od metra "Anděl" a zastávky autobusu i tramvaje "Na Knížecí" jsme pro Vás otevřeli nový prostor pro degustace, showroom, výdejní místo pro Vaše e-shopové objednávky. Degustační prostor RUMAKO VIP klubu je připraven, můžete si sem přijít vybrat rum přesně podle Vašich představ, nebo si domluvit řízenou degustaci či školení. Ideální místo pro posezení s přáteli či obchodními partnery!!!