cloud1 cloud2 cloud3 cloud4 cloud5
cloud6 cloud7

Jsme připraveni

Firma Rumako připravuje své obchodní zástupce velmi pečlivě. Již nyní mají budoucí prodejci exkluzivní značky rumů Oliver a Oliver dvě produktová školení za sebou. Jejich zpestřením byly i testy čichových buněk nebo plivání ohně. Náš tým je připraven poskytnout jen ty nejlepší služby.

Brand Ambassador Zdeněk Hartman

Rádi bychom Vám představili našeho ambasadora, Zdeňka Hartmana. Jeho vášní je jeho práce a samozřejmě rumy, whisky. Své profesi se věnuje od 17 let, kdy prošel prvním barmanským kurzem a nyní je skutečným profesionálem. Po studiích odjel pracovat pro pobočku TGI Friday´s v Egyptě, kde působil jako hlavní barman. V součastnosti pracuje jako šéfbarman baru Black Angels, je spolumajitelem a lektorem barové akademie Prague Bar Akademy. V listopadu 2012 se stal Ambasadorem značky Cubaney.
Ke spolupráci se společností Rumako jej přivedla láska k rumům a společná vize rozšíření a zkvalitnění nabídky rumů v České Republice. „Značka Oliver&Oliver je pro mě symbolem prémiového pití, výroby rumu v té nejlepší kvalitě s dlouholetou rodinnou tradicí“, říká a dodává „I když je to menší destilérie, nabízí široké spektrum produktů, které uspokojí snad každého, kdo má nějaký vztah k rumům“.

Nové internetové stránky

Vítejte na našich nových webových stránkách. Naleznete zde to nejlepší, co Dominikánská republika v produkci rumů nabízí. Najděte si přesně ten Váš rum s velkým "R", nebo kontaktujte náš tým a my vám s výběrem pomůžeme.